YRITYSINFO

4UProfit Oy on urheiluvedonlyöntiin erikoistunut yritys, joka tarjoaa selkeästi perusteltuja vedonlyöntivihjeitä maailmanlaajuisille vedonlyöntimarkkinoille. Vihjeiden laadun voi tarkistaa luotettavasta ja ajantasaisesta tilastoinnista. Pyrimme olemaan palvelumme hinta/laatu-suhteeltamme markkinoiden edullisimpia. Tällä tavoin tarjoamme palveluamme myös pienillä pelikassoilla toimiville asiakkaille.

Yrityksemme kotipaikka on vireänä urheilupaikkakuntana tunnettu Joensuu. Yrityksen perustajilla on vankka urheiluvedonlyöntitausta neljännesvuosisadan ajalta. Verkostomme avulla saamme ajantasaista tietoa otteluiden taustoista niin koti- kuin ulkomaisiin sarjoihin.

Vihjeet perustuvat alustavaan tilastolliseen analyysiin, jota tehdään itse jalostettujen ohjelmistojen avulla. Tilastollista analyysia jalostetaan seurattujen otteluiden sekä otteluraporttien perusteella saadulla yleisellä näkemyksellä joukkueiden vireystilasta. Näiden tietojen perusteella luodaan todennäköisyydet ottelutapahtumille ja verrataan niitä markkinoilta saatavaan kerrointarjontaan. Sinulle asiakkaamme tarjoamme näistä vain ne parhaimmat "helmet".